Tons&Sons realitzarà el XIII Concert de Prodis

 

Com cada any, l’últim divendres de novembre teniu una cita musical amb Prodis. Enguany ja és el XIII Concert que organitzem per recaptar diners per la nostra organització i seguir proporcionant el millor servei possible a les més de 300 persones que treballen i viuen amb nosaltres.

foto equip 2017 2Aquest any el protagonista d’aquesta iniciativa és el grup de gospel egarenc Tons&Sons. Aquest grup de cantants va néixer al 2003 a la nostra ciutat. Dirigida per en Carles Massó, aquesta formació està especialitzada en cançons espirituals negres y gospel, afegint també al seu repertori cançons africanes, convertint-se així, en la primera coral de gospel de la comarca del Vallés. És reconegut a tot Catalunya i part de França pel talent que tenen i per la bona carrera televisiva que han fet. Al 2013 van quedar cinquens al famós programa televisiu Oh Happy Day, de TV3 i també, han actuat als Matins de TV3.

Per la XIII edició del Concert de Prodis ens deleitaran amb el seu espectacle “Rockspel”, una fusió de dos estils musicals que sempre han anat de la mà, versionant temes clàssics i molt coneguts del Rock i de Gospel amb el marcat caràcter personal de Tons&Sons.

El pròxim 24 de Novembre a les 21h us esperem a tots al Centre Cultural de Terrassa per gaudir plegats del meravellós espectacle que ens oferiran! Podeu comprar les entrades per 18 euros a Prodis a la Plaça del Tint número 6, al Centre Cultural de Terrassa Rambla d’Ègara, 340 o través d’aquest link.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X