Donació de 31 ordinadors a Prodis

 

OrdinadorsActualment vivim a la Societat de la Informació, què vol dir això? Degut a l’evolució tecnològica, hem arribat a un model social on el principal recurs és la informació que s’escampa i es tracta a través de l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació(TICs). Gràcies a elles, tots tenim un telèfon mòbil amb què podem enviar missatges instantanis a través d’Internet o podem penjar immediatament a la xarxa, fotografies o vídeos que acabem de realitzar.

Aquestes eines són presents pràcticament en tots els àmbits de la vida: el treball, on fem servir l’ordinador o el mòbil; l’oci, enviem missatges i gaudim de diferents aplicacions per conèixer gent o jugar a diferents jocs; i fins i tot, l’esport o la música, amb aplicacions per saber la distància que recorrem o instruments com el Beamz, que permet a les persones amb mobilitat reduïda crear melodies. Per tant, la seva utilització es torna afavoridora per l’ inserció socio-laboral per a qualsevol persona.

dani maise escoltantPer això a Prodis, creiem en l’ utilització i explotació d’aquesta tecnologia perquè permet als nostres usuaris conectar-se millor amb el món que els envolta. Un bon exemple, és el treball que estem realitzant al Centre de Paràlisis Cerebral amb el Tobii, que permet controlar el cursor de l’ordinador als usuaris, amb el moviment dels ulls. Així doncs, poden navegar per Internet, elaborar textos, enviar correus…En definitiva, utilitzar l’ordinador per fer les coses que faria qualsevol persona.

Aquest any a Prodis, hem tingut la gran sort de rebre una donació d’ordinadors de Johnson Controls Hitachi Air Conditioning Spain, que ens permetrà seguir amb el projecte d’ampliació d’aules d’informàtica i ens ajudarà a apropar la tecnologia a més usuaris, perquè es beneficiïn del seu potencial per comunicar, crear i treballar.

Envolicant ordinadorsNo hagués estat possible sense la intervenció de Joan Morato, que durant molt temps ha format part de la família de Prodis i que a més, ha sigut voluntari de Boccia al nostre Centre de Paràlisis Cerebral. Gràcies també a Oriol Batalla, com a responsable de sol·licitar les aprovacions necessàries dins de Johnson Controls Hitachi Air Conditioning Spain, per realitzar la donació, sense el seu treball no hagués estat possible.  Moltíssimes gràcies per ajudar-nos a millorar i brindar-nos aquest regal.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X