El Centre de Teràpia Ocupacional de Prodis presenta “Cantant sota la pluja” al Teatre Principal

 

La coral de la fundació també va participar oferirint un concert als assistents

El Teatre Principal va tornar a ser escenari d’una estrena de Prodis, aquesta vegada del musical “Cantant sota la pluja” a càrrec del Servei de Teràpia Ocupacional de Prodis. L’obra, una adaptació pròpia i personal d’un dels musicals més mítics de l’època daurada de Hollywood, va anar a càrrec de 25 actors i actrius dels CET’s de Prodis, entre persones ateses i professionals.

“Cantant sota la pluja” (Singin’ in the rain) és una pel·lícula, èxit de taquilla l’abril de 1952, protagonitzada per Gene Kelly i Debbie Reynolds, que combina una història d’amor i nostàlgia amb alguns dels balls i moments musicals més coneguts de la història del cinema.

Els serveis de teràpia ocupacional de Prodis, tant per a persones amb discapacitat intel·lectual com per a persones amb paràlisi cerebral, cerquen aconseguir la màxima integració social de els persones, promovent tasques i activitats destinades a afavorir la seva autonomia, desenvolupant el seu potencial amb noves experiències, com aquest musical.

L’acte va comptar també, a l’inici, amb un concert a càrrec de la Coral de Prodis, que va interpretar cançons del seu repertori. La coral, composta per 27 cantaires i que està dirigida pel voluntari de la fundació Josep Puig, és ja un grup amb set anys de trajectòria, que participa en nombrosos actes de Prodis o de la ciutat.

1 comentari a “El Centre de Teràpia Ocupacional de Prodis presenta “Cantant sota la pluja” al Teatre Principal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X