L’objectiu d’aquesta pàgina és habilitar un canal d’enviament de denúncies perquè els empleats, usuaris i familiars, voluntaris, donants, proveïdors, persones relacionades amb la Fundació Prodis, etc., puguin identificar i/o comunicar qualsevol conducta il·legal, irregular, poc ètica, inconvenient o inapropiada realitzada per qualsevol persona que estigui empleada, representi o col·labori d’alguna manera amb la Fundació. A través d’aquest canal ens pots fer arribar igualment suggeriments, denúncies o qualsevol altre fet o circumstància que entenguis que hem de conèixer o que ens puguin ser d’utilitat. A més, aquest canal permet identificar àrees de millora en la gestió interna de la Fundació.

Per a la consecució de tots els objectius abans esmentats, és de gran utilitat que ens indiquis tots els detalls de què disposes (dates, noms, llocs, etc.) de manera que, si escau, puguem iniciar un procés intern d’investigació per tal de tenir les màximes evidències possibles.

Pots identificar-te o realitzar la teva comunicació de forma anònima. Si tries identificar-te, sàpigues que la teva identitat tindrà la consideració d’informació confidencial i no podrà ser comunicada sense el teu consentiment. A més, la Fundació Prodis es compromet a no prendre cap mesura disciplinària ni acció legal contra qui enviï una denúncia de bona fe.

COM REALITZAR EL TRÀMIT

 
Pots fer-nos arribar la teva denúncia o suggeriment:

  • Omplint el formulari d’aquesta pàgina.
  • A través de correu electrònicdenuncia@prodis.cat
  • Per telèfon:  687 073 396

PDF protocol canal denúncia

FORMULARI DEL  CANAL DE DENÚNCIA

 

Dades de la persona denunciant

Dades de la persona denunciada

Dades de la possible infracció

S'aporta documentació? *

Adjunteu documentació (en format DOC o PDF, màxim 2mb.)

D'acord amb el Reglament General de Protecció de dades UE 2016/679 de 27 d’abril i la Llei Orgànica, 3/2018, de Protecció de Dades, li comuniquem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, amb la finalitat d'enviar-li comunicacions electròniques, o mitjançant qualsevol altre suport, relatives al tractament de l'expedient per vostè denunciat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració Pública competent.

Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició, mitjançant petició escrita a Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, Plaça del Tint 6, 08224 Terrassa o al correu electrònic dpd@octalia.es.

 He llegit i accepto l'Avís Legal i Política de Privacitat


 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X