VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

 

Periòdicament, Prodis requereix professionals compromesos amb la qualitat de vida de les persones amb necessitats especials. Si creus fermament en la tasca de fer possible la integració de persones adultes amb discapacitat, principalment intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental, més enllà del fet purament asistencial, Prodis pot ser el teu lloc.

prodis-treballa-amb-nosaltres

 

Consulta les ofertes actives en aquesta pàgina i no dubtis en fer-nos arribar aquest formulari si són del teu interès.

*

*

*

*

Adjunteu el vostre C.V. (en format DOC o PDF, màxim 2mb.)

D’acord amb el Reglament General de Protecció de dades UE 2016/679 de 27 d’abril i la Llei Orgànica, 3/2018, de Protecció de Dades, li comuniquem que amb l’acceptació de la present política de privacitat, vostè atorga el seu consentiment explícit per a que les dades que ens faciliti a través del formulari TREBALLA AMB NOSALTRES, així com el seu CV, s’incorporin i siguin tractades en fitxers de Recursos Humans sota la responsabilitat de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, per tal de participar en els processos de selecció de personal sent cancel·lats després del període establert legalment.

Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició, mitjançant petició escrita a Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, Plaça del Tint 6, 08224 Terrassa o al correu electrònic dpd@octalia.es.

 He llegit i accepto l'Avís Legal i Política de Privacitat

 Accepto l'enviament d'informació relativa a PRODIS


 
 

OFERTES ACTIVES

 

Podeu clicar a sobre de cada oferta per a conèixer tots els detalls.

 
 

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X