SI SUMEM, TOTS HI PODEM GUANYAR

 
 

El Servei per a les empreses és una doble oportunitat, per a les empreses i per a totes les persones que treballen a Prodis.

Per a les empreses: Un ampli ventall d’opcions per a complir criteris de Responsabilitat Social Corporativa, mantenint nivells de producció i alts estàndards de qualitat. La realització a través del treball aporta coneixements, autonomia econòmica i hàbits socials.

Per als treballadors i treballadores: Oferim un nou escenari amb una gran projecció social; una oportunitat d’autonomia econòmica i laboral. Perquè les persones amb discapacitat tinguin accés a l’àmbit laboral.

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL – CET

 
76 operaris

28 professionals
 
Integrat per persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental, promou la integració social i laboral mitjançant la unitat de suport a l’activitat professional – USAP.

ÀREA DE MANUFACTURES INDUSTRIALS

 
 15 operaris

1 professional
 
Prodis està capacitada per respondre a les demandes empresarials de qualsevol tipus d’indústria.

Actualment realitzem una amplia gama de manipulats en sectors tant diversos com el metal·lúrgic, el químic, el de cosmètica o el tèxtil.

ÀREA INDUSTRIAL

 
 15 operaris

11 professionals
 

Actualment oferim una amplia gama de productes i serveis industrials, d’acord a les necessitats dels clients.

 • Bugaderia Semindustrial: Rentada de roba tèxtil, amb eixugada i planxada. Recollida i lliurament al domicili.
 • Gestió Integral d’unitats de producció: Oferim a les empreses la possibilitat d’externalitzar part del seu procés productiu així com els serveis accessoris a la seva activitat principal.
 • Sector Automoció: Manipulació de peces basades en l’estampació metàl·lica, destinades a l’aïllament tèrmic de vehicles.
 • Arts gràfiques: Servei integral i personalitzat que avarca tot el procés, des del disseny fins la impressió i els acabats. Els nostres principals productes son fulls de mà, tríptics, cartells, catàlegs, papereria corporativa i embalatge.
 • Brodats: Prodis realitza qualsevol tipus de brodat per a roba laboral, logotips, escuts, pegats, brodats personalitzats,… També podem fer-nos càrrec del disseny del brodat, així com adaptar el propi del client. Fabriquem des d’una sola unitat fins a unitats industrial.

ÀREA DE BRIGADES

 
15 operaris

15 professionals
 

L’Àrea de Brigades ofereix un servei integral pel manteniment i la millora dels espais  públics o privats. La seva tasca avarca diferents actuacions:

 • Senyalització Viària: Execució de projectes de seguretat viària, amb la instal·lació d’elements de senyalització horitzontal com: Senyalització provisional i definitiva; Aplicació de pintura acrílica; Aplicació de pintura de dos components; Aplicació de pintura antilliscant; Aplicació de pintura reflectora; Fresatge de pintura en desús.
 • Servei de Manteniment: Manteniment en general de la via pública i d’espais privats d’accés públic, places, aparcaments, etc. Reparació de voreres i paviments compostos de panots. Substitució i col·locació de pilones.
 • Servei de Transport: Prodis està capacitat per a oferir servei de transport a nivell local. Disposem de dues brigades autònomes y vehicles.
 • Servei de Neteja: Tant per a espais públics com privats, Prodis disposa de dues brigades y els equips necessaris per realitzar tasques de neteja per a escales i passadissos, patis i terrasses comunitàries, oficines, solars, així com manteniment i reposició de contenidors higiènics.

ÀREA DE SERVEIS

 
11 operaris

5 professionals
 

Com a proveïdors socials, oferim cobertura a les empreses en temes de serveis dels seus equipaments i instal·lacions.

 • Serveis de consergeria i recepció: Gestió del control d’accés, l’atenció al públic, la telefonia, la reserva de sales, l’obertura i tancament de les instal·lacions, control de l’estat de l’edifici, manteniments bàsics,…
 • Gestió de residus: Durant els 365 dies de l’any, s’ofereix el servei de recepció selecció i desmuntatge de materials als ciutadans de Terrassa a la deixalleria municipal de Can Casanovas.
  També som responsables d’apropar el reciclatge, amb el camió mòbil de recollida de residus, a la ciutadania de Terrassa que per dificultats de mobilitat no poden accedir a la deixalleria.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19:
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X