Comptant amb l’entorn de cada persona

 
 

Des de Prodis, pensem que per potenciar les capacitats de les persones que atenem és imprescindible comptar amb el seu entorn, per això en tot el procés, tenim molt en compte les seves famílies, els seus amics, el lloc on viuen i els serveis o associacions amb els que es relacionen. La nostra àrea treballa per conèixer i reconèixer el paper que juguen en cada persona, i també per  enriquir-los i implicar-los i al llarg de tot el cicle de la seva vida.

 
 

Acompanyant a les famílies

 
 2 grups de suport

5 professionals

13 persones tutelades
 

Les famílies són el nucli central de l’entorn de la persona. Per això des de la nostra àrea vetllem per generar un bon vincle d’entrada i perquè perduri fent una connexió amb l’entitat fluida i bidireccional.

Som qui ens ocupem d’acollir-les quan fan el primer contacte amb l’entitat. Expliquem els nostres serveis i la nostra filosofia; facilitem l’entrada i adaptació al servei i acompanyant-les en els processos de canvi.

Cada situació és una oportunitat per a conèixer i comprendre el tarannà de cada família, i per establir aquella relació de confiança que ens permet que sumem esforços i avancem cap a l’objectiu que compartim:  el de potenciar les capacitats i el  benestar del seu familiar.

Lleure i esport

 
60 esportistes

4 professionals

6 persones voluntàries
 

Dinamitzem activitats i serveis propis per tal d’enriquir l’entorn de les persones que atenem, i generar més oportunitats de relació; d’autonomia i de benestar. Oferim bàsquet, futbol, hoquei, zumba, i sessions preparatòries de gimnàstica de baixa, mitja i alta intensitat. Competim a les lligues regulars de Bàsquet, Futbol i Hoquei, i a Tornejos propis de cada disciplina, com per exemple el Torneig de Hoquei+ 2022 que s’ha celebrat a la nostra ciutat.

Per a més informació: esport.lleure@prodis.cat

Serveis de conciliació familiar
i de respir

 
 25 persones beneficiàries

4 professionals

2 persones voluntàries
 

Gestionem diversos serveis de suport directe a les famílies, subjectes a la subvenció de l’IRPF.

Servei de respir de la Federació FEPCCAT: ens permet que l’equip de professionals del centre ocupacional, oferim atenció a petits grups diversos dissabtes, amb l’objectiu de facilitar unes hores de descans a les famílies.

Servei personal de suport, del Programa de conciliació familiar de Dincat

 
 10 persones beneficiàries

4 professionals

4 persones voluntàries
 

Aquest servei personal de suport dins del Programa de conciliació familiar de Dincat és un servei de RESPIR per a les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual, que vol donar resposta a les dificultats de conciliació familiar, laboral, o a situacions de sobrecàrrega en la cura de familiars amb discapacitat.

És un servei d’acompanyament, dins i fora de la llar, per donar suport a les activitats bàsiques de la vida diària, acompanyar a passejar, a fer exercici, a visites, etc. que ens permet oferir un suport professional a aquelles famílies que ho necessitin i que compleixin amb els requisits del programa.

El servei s’ha iniciat el mes de juliol de l’any 2022. Més informació: social3@prodis.cat

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X