prodis-serveis-a-les-persones

Potenciant Capacitats

 
 

A Prodis treballem per a les persones i amb les persones. Són l’eix vertebrador de qualsevol acció, sempre orientades a millorar les seves capacitats, a potenciar la seva autonomia, tot vetllant pel seus drets com a ciutadans i ciutadanes.

Creiem en la necessitat de traçar itineraris excepcionals i individualitzats, adaptant-nos a les particularitats de cada persona.

Centres Ocupacionals

 
213 persones ateses

39 professionals

26 persones voluntàries
 
Oferim oportunitats des de l’àmbit de l’atenció diürna a les persones amb discapacitat intel·lectual i paràlisis cerebral, desenvolupant i mantenint les seves capacitats individuals, fomentant la seva màxima autonomia personal i social i la seva inclusió a la societat.

En els centres ocupacionals s’ofereixen els Serveis de Teràpia Ocupacional, els Serveis de Terapia Ocupacional amb auxiliar i el Servei Ocupacional d’ Inserció.

Servei de Teràpia Ocupacional
per a persones amb paràlisi cerebral

 
25 persones ateses

16 professionals

4 persones voluntàries
 

El Servei de Teràpia Ocupacional per a persones amb paràlisi cerebral, cerca les millors propostes per a que les persones puguin gaudir, millorar i consolidar les seves capacitats gaudint de la màxima autonomia possible. El treball de Fisioteràpia, logopèdia i informàtica també hi contribueixen.

Eines i recursos com la tecnologia de suport o les activitats de promoció de les pròpies capacitats, faciliten l’apropament de les persones amb paràlisis cerebral al seu entorn més proper.

S’ofereix en el Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa.

Servei de Teràpia Ocupacional
per a persones amb discapacitat intel·lectual

 
119 persones ateses

19 professionals

14 persones voluntàries
 

El Servei de Teràpia Ocupacional treballa per aconseguir la màxima integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, partint sempre de les pròpies necessitats individuals.

L’ajustament social i personal, és el punt de partida per afavorir l’autonomia, treballant activitats que contribueixin a reconèixer, desenvolupar i promoure els potencials cognitius i creatius de la persona, a promoure la interrelació social i a descobrir noves experiències i vivències.

L’ocupació terapèutica, és el punt de partida per treballar els hàbits vinculats al món laboral a partir de l’elaboració de material. S’ ofereix en el Centre ocupacional Reina de la Pau i Centre Ocupacional Ciutat de Terrassa.

Habitatges Prodis

 
108 persones ateses

60 professionals

10 persones voluntàries
 

Els nostres habitatges, integrats a la comunitat com petites famílies, són un pilar fonamental per aquelles persones o families que volen o necessiten emancipar-se. Es teixeixen nous vincles que s’enllacen amb relacions ja existents, fent-les més riques i obrint nous horitzons de futur.

A Prodis disposem de les llars Serra de l’Obac, Can Tusell 1, Can Tusell 2 i les llars de Torresana (on hi viuen 35 persones distribuïdes en 6 pisos) amb atenció directa sempre present. També tenim els pisos Begur l, Begur lll, Begur V, on l’atenció directa és puntual durant el dia.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X