CONSTRUÏM EL FUTUR AMB TU

 
 

Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) som una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental o paràlisi cerebral.

Des de Prodis entenem que la millora de la qualitat de vida no és no només l’absència de malaltia, sinó que passa per potenciar al màxim les potencialitats de les persones propiciant que gaudeixin d’una bona salut, física, mental i social.

0Persones al servei de Prodis, entre professionals i voluntaris
0Persones ateses en l'àmbit ocupacional
0Persones ateses en l'àmbit laboral
0Persones ateses en l'àmbit habitatge
0Persones tutelades

MISSIÓ

 

Fem possible la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat, principalment intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental, més enllà del fet purament assistencial.

Les acompanyem de manera personalitzada en el seu recorregut vital, centrant-nos en donar resposta i millorar totes les dimensions de la seva qualitat de vida.

 

VISIÓ

 

  1. Redefinirem els serveis (models de servei i recursos). Tindrem en compte especialment les persones amb baix nivell cognitiu i donarem resposta al repte d’atendre’ls adequadament a l’envellir.
  2. Ens comprometem amb les famílies a respondre a les seves necessitats des dels serveis que tenim a la fundació essent sensibles amb les persones amb especials dificultats. Estarem amatents a les necessitats i oportunitats que vagin sorgint dia a dia.
  3. Serem referents a Terrassa i a la seva comarca natural en l’atenció especialitzada a les persones amb Paràlisi Cerebral i en el servei d’habitatge (llars residències, pisos amb suport, etc). Posarem en valor la nostra experiència i la compartirem amb la societat, el sector i les diferents administracions.
  4. Generarem les sinèrgies necessàries per poder incidir en la societat amb l’objectiu de seguir vetllant pels drets de les persones que atenem i de les seves famílies.

 

VALORS

 

Som una entitat social oberta a la societat, sense ànim de lucre, que neix de la iniciativa voluntària d’unes famílies que als anys 60 van lluitar perquè els seus fills poguessin formar part de ple dret, d’una forma activa i normalitzada de la societat.

Administrem recursos que provenen de diferents entitats i organismes fet que ens obliga a gestionar la Fundació de manera rigorosa, transparent i sostenible en el temps.

Som un equip de professionals i voluntaris, implicats, en contínua formació, que treballem dia a dia convençuts que la nostra missió és possible.

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X