FES-TE VOLUNTARI

 
 

Dedicar una part del vostre temps lliure a les persones que integren Prodis és una oportunitat que no pots deixar perdre. Una experiència que et permetrà conèixer la realitat de la fundació, alhora que comprovaràs com les relacions socials, en un entorn familiar i proper, poden millorar ostensiblement la qualitat de vida.

A Prodis disposem de molts projectes i àmbits on poder posar el teu granet de sorra. Tenim disponibilitat total a les teves necessitats, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Per ser voluntari només has de ser major de 18 anys, tenir sentit de la responsabilitat, compromís i sensibilitat en el camp de la discapacitat intel·lectual, la paràlisi cerebral o la malaltia mental. Res que no es pugui aprendre amb ganes i motivació, ja que rebràs assessorament, informació i formació per part de professionals.

Informa’t de totes les possibilitats que tens.

VOLS SABER COM POTS SER VOLUNTARI DE PRODIS?

 
 

*

*

*

D’acord amb el Reglament General de Protecció de dades UE 2016/679 de 27 d’abril i la Llei Orgànica, 3/2018, de Protecció de Dades, li comuniquem que les dades proporcionades formaran part dels fitxers responsabilitat de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i no seran cedides a persones físiques ni jurídiques públiques o privades sense el seu consentiment, a excepció de l’Administració Pública competent en l’exercici de les seves funcions legals o normatives.

Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició, mitjançant petició escrita a Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, Plaça del Tint 6, 08224 Terrassa o al correu electrònic dpd@octalia.es.

 He llegit i accepto l'Avís Legal i Política de Privacitat

 Accepto l'enviament d'informació relativa a PRODIS


 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X