Servei de restauració

 
 

El nostre projecte de restauració és un projecte inclusiu, que ofereix oportunitats laborals a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental que treballen al Centre Especial de Treball de la Fundació.

Aquest projecte comunitari de ciutat pretén, a través de la formació de nous ajudants de cambrera i cambrer, donar visibilitat a les nostres capacitats, intentant recuperar la restauració clàssica, amb pausa, tenint cura dels detalls.

El nostre equip format per 32 persones, vetllem perquè pugueu gaudir dels nostres espais, gaudint d’una experiència única.

Sempre diem que els petits plaers són, potser, els veritablement importants. Que els pugueu gaudir amb nosaltres serà la nostra màxima satisfacció.

La Coral de Prodis

 
 

A la Coral de Prodis, pretenem que la vostra visita es converteixi en una experiència en un espai històric de Terrassa com és la seu de L’associació La Coral Dels Amics.

Tanmateix, us oferim alguna cosa més que menjar i beure de qualitat.

Volem estar presents a la cultura de la nostra ciutat i al mateix temps que gaudiu d’un espai gastronòmic on podeu trobar música amb directe, exposicions, presentacions de llibres, actes culturals diversos i oferir productes de proximitat i fets a altres Centres especials de treball.

Tot això fa que sigui un espai perfecte per fer celebracions de tota mena i on l’harmonia del moment s’uneix fent una combinació excel·lent on el comensal gaudeix d’una experiència única.

Disposem d’una carta i diferents menús per a celebracions, on us podem oferir un ampli ventall segons les vostres necessitats.

més informació sobre la coral

Restaurant Els Telers

 
 

Aquest és un espai gastronòmic on tenim l’oportunitat de poder col·laborar amb el Casal Municipal de la Gent Gran Anna Murià i on realcem les sinergies de dos mons com poden ser la discapacitat intel·lectual o trastorn mental i la tercera edat.

Servei atent, amable i amb vocació on volem que et sentis com a casa, sigui que vinguis per esmorzar o a dinar.
Som ambiciosos i volem fer el millor servei amb un menú de cuina de mercat, cuidat i econòmic a 11,50 € i el mateix menú a un preu més especial per a majors de seixanta-cinc anys o socis del casal de 8,5 €.

Quan per fi ens arriba el sol, no hi ha millor lloc per gaudir-lo, ja que a la Terrassa de Telers pots fer els millors vermuts o si et ve de gust, assaborir les nostres propostes.

Ens agrada cuidar els petits detalls i ens agrada cuidar-te…

La Cocteleria del Principal

 
 

Fes sonar el timbre i t’obrirem les portes d’un lloc màgic on l‘elegància clàssica i un conjunt de detalls harmònics ens acompanyen en aquest somni.

Un espai meravellós on combina història i la modernitat i on et submergiràs en una experiència única de calma i exclusivitat.

Podràs allunyar-te del bullici de la ciutat per prendre’t una copa o sopar en un ambient íntim, provant els nostres petits plaers i amb la millor música d’acompanyament de piano amb directe.

Ja sona la coctelera per tots els racons del Principal, ens acompanyes?

més informació sobre la cocteleria del principal

Cuina Central de NEP

 
 

El menjar és una part fonamental de la nostra vida i com volem el millor pels nostres, ens vàrem llençar a construir una cuina pròpia on poder elaborar els millors menús equilibrats i saludables.

Avui dia estem fent 250 àpats diaris i cuinant els 365 dies de l’any.

Tanmateix, també cobrint el servei de l’Alberg municipal de Terrassa i donant cobertura a tot el departament de restauració en els caterings que es van fent.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X