Itineraris de Vida

 
 
Les persones tenim interessos i necessitats diferents al llarg de la nostra vida. Des de Prodis, mitjançant l’Escola Professional i el Club Social, donem resposta personalitzant projectes al llarg de la vida; des de la formació professionalitzadora que obrirà oportunitats laborals, l’orientació laboral i l’acompanyament en la inserció, fins a l’ocupació amb sentit quan la integració laboral no és l’objectiu.
 

Inscripció al Servei de Formació i Inserció

Servei ocupacional d’inserció

 
71 persones destinatàries

4 professionals
 

El Servei Ocupacional d’Inserció ofereix un ampli ventall d’activitats per potenciar i conservar les capacitats laborals, per tal d’ afavorir l’aprenentatge de mètodes de treball i l’adquisició d’hàbits laborals, per tal de facilitar, si és possible, la inserció en el món laboral.

També, a través del Club Social, ofereix activitats destinades a afavorir l’autonomia en el seu dia a dia, potenciant les capacitats personals tot descobrint noves experiències i vivències.

S’ofereix en el Centre Ocupacional Reina de la Pau i Centre Ocupacional Ciutat de Terrassa.

Escola Professional

 
71 persones destinatàries

11 professionals
 

L’Escola Professional treballa per la integració sociolaboral, a través d’accions d’orientació professional, formació, intermediació laboral, gestió de pràctiques professionals, acompanyament a l’empresa i treball amb suport.

La persona és la protagonista del seu propi procés, de forma que es dissenyen itineraris personalitzats per tal d’afavorir les seves competències personals, socials i laborals, necessàries per a l’adaptació a entorns de treball.

Espai d’aprenentatge

 
 

El Coro Vell és un espai de restauració i també un projecte cultural obert a la comunitat, on les persones de Prodis poden desenvolupar les seves habilitats comunicatives, d’atenció al client i tècniques d’hostaleria en un espai real.

Coro Vell

Orientació i Inserció laboral

 
230 persones destinatàries

4 professionals
 

El servei d’orientació i inserció laboral té com a objectiu acompanyar a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental en el seu procés de recerca de feina.

Mitjançant sessions individuals i grupals, on treballarem les motivacions i interessos individuals, la recerca de feina activa en les diferents borses de treball, la confecció del Currículum Vitae, l’entrenament d’habilitats socials, l’alfabetització digital… promovent l’autonomia i l’empoderament dels participants.

El SIOAS és un servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Oferta Formativa

 

Operacions auxiliars de Serveis Administratius i Generals (FPO Dual)

Inici: Febrer 2024

620h.

» Veure document PDF

Operacions auxiliars de Serveis Administratius i Generals (FOAP)

Inici: Febrer 2024

503h.

» Veure document PDF

Operacions auxiliars de restauració per a persones amb discapacitat

Inici: Gener 2024

720h.

» Veure document PDF

Activitats d’oci i temps en el lleure

Inici: Gener 2024

615h.

» Veure document PDF

Missatger i conserge extern

Inici: Gener 2024

760h.

» Veure document PDF

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i amb el suport de:
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X