La Coral de Prodis

 
 

Des d’aquest setembre de 2020, Prodis hem apliat la nostra aposta per la restauració com a àmbit d’inclusió laboral, amb l’obertura de La Coral de Prodis. La Coral de Prodis és un projecte de nova gestió d’un dels locals més emblemàtics i històrics de la ciutat: La Coral dels Amics. Un espai amb més de 100 anys d’història, que ara, des de Prodis, volem omplir de vida i inclusió! La gestió del bar de La Coral ha estat possible gràcies a l’entesa amb la Societat Coral dels Amics.

Amb La Coral de Prodis mantenim l’aposta que vam iniciar amb l’obertura de La Trama, la cafeteria que hi ha al Mercat de la Independència de Terrassa,que va ser el primer establiment hostaler de la ciutat que ofereix un servei conduït per persones amb discapacitat. Amb la gestió de La Coral volem ampliar les places de cambrer que podem oferir.

També volem que La Coral de Prodis sigui molt més i tingui una personalitat pròpia: té potencial per aconseguir-ho! Un espai de referència al centre de Terrassa! De moment ja hem decidit que l’espai sigui dog-friendly (es podrà accedir amb el teu gos a la terrasseta). I hi ha moltes més idees que aniran creixent i desenvolupant-se en aquest espai que volem omplir de vida!

 

On som?

Ens trobareu al carrer Pantà, 57 de Terrassa,

Horaris

Voleu visitar La Coral del Prodis? Aquests són els horaris:

  • Dimarts i dimecres: 15 h a 21 h.
  • De dijous a dissabte: 15 h a 00 h.

La Coral de Prodis a Google
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X