Cafeteria La Trama

 
 

Des del 12 de novembre de 2019Prodis ha obert una cafeteria al Mercat de la Independència de Terrassa anomenada La Trama, el primer establiment hostaler de la ciutat que ofereix un servei conduït per persones amb discapacitat.

Aquestes persones es van estar formant durant l’any 2019 en el Curs d’auxiliars de cambrers que ofereix la Fundació dins del marc del programa PICE de la Cambra de Comerç de Terrassa.

La Trama és un projecte diferent, divertit i comunitari on es demostren totes les nostres capacitats a la ciutadania. Amb aquest projecte no només volem oferir un cafè i uns excel·lents entrepans (que farem exclusivament amb productes del Mercat mateix), sinó que volem fer veïnatge, inclusió, comerç just i xarxa. Volem que sigui un espai on donar oportunitats a aquelles persones amb moltes capacitats que formen part de Prodis. I per fer-ho, esperem comptar amb tota la ciutadania!

 

On som?

Ens trobareu a la parada 237-238 del Mercat de la Independència, just davant de l’ascensor i el punt d’informació.

Horaris

Voleu visitar La Trama? Aquests són els horaris:

  • De dimarts a divendres: 9 h a 13 h.
  • Dissabtes: De 9 h a 13:30 h.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X