VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

 
 

Periòdicament, Prodis requereix professionals compromesos amb la qualitat de vida de les persones amb necessitats especials. Si creus fermament en la tasca de fer possible la integració de persones adultes amb discapacitat, principalment intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental, més enllà del fet purament asistencial, Prodis pot ser el teu lloc.

Consulta les ofertes actives i no dubtis en fer-nos arribar el teu currículum si són del teu interès.

OFERTES ACTIVES

 
 

Tècnic/a en sistemes de gestió de qualitat

 

En dependència del Director de Qualitat es responsabilitzarà de la gestió del sistema de qualitat, garantint la gestió de projectes de certificacions de qualitat així com de la LOPD. Serà la persona encarregada de les auditories internes-externes i projectes, tenint una interlocució amb els diferents departaments de la entitat. Experiència en gestió de procediments, certificacions de Qualitat, auditor intern i LOPD. Informàtica a nivell mig en Excel i BBDD.

Haurà de ser una persona molt responsable, dinàmica, flexible, organitzada i polivalent, i amb inclinació – vocació per treballar en una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre.

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Remuneració prevista: En funció del candidat.

Enviar el currículum amb l’assumpte “Tècnic en sistemes de gestió de qualitat”a: pgonzalez@prodis.cat

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X