LA TRAMA DE PRODIS ARRIBA AL MERCAT DE LA INDEPENDÈNCIA

 

Ha arribat el moment d’explicar que és això que fa tant de temps que estem tramant a Prodis!

Estem molt contents de comunicar-vos un nou projecte que portem entre mans i que tenim moltes ganes d’iniciar.

A partir del 12 de novembreProdis obrirà una cafeteria al Mercat de la Independència de Terrassa anomenada LA TRAMA, el primer establiment hostaler de la ciutat que oferirà un servei conduït per persones amb discapacitat.

Aquestes persones s’han estat formant en el Curs d’auxiliars de cambrers que ofereix la Fundació dins del marc del programa PICE de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Tenim ganes que sigui un projecte diferent, divertit i comunitari on puguem demostrar totes les nostres capacitats a la ciutadania. És per això que, durant el mes de novembre, La Trama es trobarà en un “període de pràctiques” durant el  qual funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. A més, durant tot aquest període veureu que a la parada hi haurà la coneguda “L” de quan fem practiques de conduir.

El dia 3 de desembre farem la inauguració oficial aprofitant que és el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat. A partir d’aquest moment deixarem de tenir la “L” de pràctiques i, per tant, deixarem de fer servir la taquilla inversa.

Amb aquest projecte no només volem oferir un cafè i uns excel·lents entrepans (que farem exclusivament amb productes del Mercat mateix), sinó que volem fer veïnatge, inclusió, comerç just i xarxa. Volem que sigui un espai on donar oportunitats a aquelles persones amb moltes capacitats que formen part de Prodis. I per fer-ho, esperem comptar amb tota la ciutadania.

 

Ens veiem per La Trama! 

7 comentaris a “LA TRAMA DE PRODIS ARRIBA AL MERCAT DE LA INDEPENDÈNCIA

Respondre

Una iniciativa molt interessant des de tots els punts de vista. És una aposta valenta i imprescindible en el món actual com a dret de tota la ciutadania de fer visibles les seves competències personals en un context social i obert.
S’ha de canviar el concepte de “normalitat” pel de diferència vista des del punt de vista que no es vol tothom “igual” sinó diferent i, per tant, cal compartir les múltiples diferències que ens donen identitat i ens permeten aprendre conjuntament durant tota la vida.

  • RGPD:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X