Beta Marquès i Amat, nova presidenta de la Fundació Prodis

 
Benvolgudes, avui hem d’anunciar-vos la renúncia amb data d’ahir de la presidenta de la Fundació Prodis, Maise Balcells, després de gairebé 20 anys al patronat, dels quals els últims 10 com a presidenta.

La Maise ha estat un exemple de lideratge, compromís i dedicació a la Fundació, portant-la a ser una referència pel que fa a models d’atenció (diürna, residencial i laboral) per a les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i trastorn mental.

Durant el seu mandat, hem aconseguit moltes fites i hem impulsat projectes innovadors que han canviat la vida de moltes persones.

Sota el seu lideratge i conjuntament amb la resta del patronat, hem aconseguit fites tan importants com inaugurar les Llars de Torre-Sana, convertint el model de Llars residències en uns espais residencials i diürns que ofereixen un model d’atenció integral, personalitzat i basat en la inclusió social i la convivència comunitària. També hem impulsat el nou projecte de El Vapor de Prodis, que serà ben aviat un centre ocupacional amb vocació sociocultural situat a l’antic Vapor Cortés, i que té com a objectiu ser un espai d’oci, cultura i formació, però també d’atenció i cura per a les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva família.

A més a més, els darrers anys la Maise ha estat vicepresidenta de la Federació Dincat (Catalunya) i de la confederació Plena Inclusión (Espanya), aportant la seva experiència i coneixement per a millorar la situació de les persones amb discapacitat a nivell nacional i estatal.

Des de la gerència de la Fundació, volem agrair a la Maise la seva dedicació, compromís i lideratge en aquests anys, que han permès avançar en la consecució de la nostra missió i visió. La trobarem molt a faltar, però sabem que ens deixa per seguir estant al servei de les persones de Terrassa, aquest cop des de la política municipal. Li desitgem molta sort i encerts en aquesta nova etapa de la seva vida.

Per altra banda, donem la benvinguda a la nova presidenta, Beta Marquès, que fa anys que col·labora amb la Fundació i aquests darrers mesos, un cop finalitzada la seva etapa com a Síndica de Greuges de Terrassa, va acceptar ser patrona de Prodis. Coneix perfectament l’entitat i estem segurs que donarà continuïtat als projectes transformadors i comunitaris que estem portant a terme des de l’entitat.

Així doncs, volem donar la benvinguda a la nova presidenta i reiterar-li el compromís de tot l’equip amb les persones amb discapacitat i la seva inclusió social, i la il·lusió per continuar treballant per millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.
Seguim endavant, que resta molt per fer. I ho farem, perquè #JuntsSomCapaços.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X