Prodis dona la benvinguda a dos nous patrons al seu patronat

 

A la reunió del patronat celebrada ahir, Prodis ha tingut el plaer d’acollir a dos nous membres al seu equip de governança. La Lara Gijón i l’Enric Canet van prendre possessió dels seus càrrecs com a vocals, aportant amb ells una riquesa d’experiència i compromís que enriquirà encara més la nostra missió.

Lara Gijón, professional en el camp del màrqueting i la publicitat, té un vincle personal i profund amb la fundació; és germana de l’Aida, qui forma part del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis des de fa molts anys. La seva perspectiva professional i la seva connexió familiar amb la comunitat de Prodis enriqueixen la seva visió i dedicació cap a la nostra causa.

D’altra banda, Enric Canet és conegut pel seu activisme i la seva trajectòria com a directiu del Casal dels Infants, a més de ser escolapi i expert reconegut del sector social. La seva experiència i passió pel treball social aportaran una visió valuosa i ampliada al nostre patronat.

La incorporació de la Lara i l’Enric és una mostra del nostre compromís continu amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Estem segurs que les seves contribucions seran essencials per avançar en els nostres projectes i iniciatives.

Des de Prodis, volem agrair tant a la Lara com a l’Enric per la seva generositat i per acceptar aquest important repte. La seva dedicació i compromís reforcen el nostre objectiu comú: promoure una vida plena i inclusiva per a les persones amb discapacitat.

#Patronat #Compromís #FundacióProdis #Inclusió #JuntsSomCapaços

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X