La cantant Beth protagonitzarà el 15è Concert Solidari de Prodis

 

El 22 de novembre gaudirem del 15è Concert Solidari de Prodis veient sobre l’escenari l’esperada actuació Piano i Beth al Centre Cultural de Terrassa a les 21h. 

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca- Prodis- organitza des del 2005 un concert solidari al Centre Cultural amb la finalitat de projectar-se  a la ciutat i  complementar ingressos per seguir oferint llocs de treball i habitatges a les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral, que formen la gran família de Prodis.

L’estil d’aquest concert sempre és divers; la varietat  va des de cantants com Lluís Llach, Feliu Ventura o Maria del Mar Bonet;  corals com la Polifònica de Puig-reig,  la Sant Jordi, l’Orfeó Català o l’Escolania de Montserrat; conjunts de  jazz com la Locomotora Negra o la Sant Andreu Jazz Band; grups de  rock com  Gossos i triomfadors televisius com el Grup Mèlt i els terrassencs Tons&Tons . Fins ara, catorze concerts de notes musicals solidàries que han ajudat a la nostra fundació.

Enguany, el 15è concert de Prodis ens oferirà una fusió càlida i propera de dos músics sensibles del Bages. La cantant Beth s’uneix de manera harmònica i senzilla amb el pianista Mateu Peramiquel. Ambdós de Súria, ens proposen un repàs íntim i elegant per alguns dels grans èxits de la cantant, com també una visió personal i única de temes clàssics tant del segle XX com d’alguns del artistes més actuals.

Les entrades tenen un preu de 20€ i les venem al nostre centre de la plaça del Tint número 6 i, també, a través d’internet per la pàgina web del Centre Cultural de Terrassa:

 http://www.fundacioct.cat/programacio/beth-i-piano/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X