El torneig de golf XIII Handicap for Handicap s’apropa!

 

HandicapEl torneig solidari Handicap for Handicap és una iniciativa solidària amb un llarg recorregut dins la nostra entitat. L’objectiu d’aquest torneig és fer difusió de la nostra entitat i recaptar fons per a les més de 300 persones amb discapacitat intel.lectual, paràlisi cerebral i malaltia mental ateses als nostres tallers i habitatges.

L’organització del torneig és possible gràcies al patrocini de tres empreses de Terrassa: Lamp, CircutorVinyals. També hi col.laboren un seguit de comerços de Terrassa i comarca aportant productes de les seves botigues com a regals per als participants al torneig. Cada participant serà obsequiat amb una bossa i un polo gentilesa de Preven Control.

El Torneig
Aquest esdeveniment esportiu tindrà lloc al Camp de Golf Municipal de Matadepera durant  tot el cap de setmana, des de divendres fins a diumenge. El tancament es realitzarà el diumenge 24, a les 18h, amb el repartiment de Premis.

Les inscripcions es poden fer al Camp de Golf  Municipal de Matadepera, ubicat al C/ Pompeu Fabra s/n (Can Vinyers) de Matadepera o trucant al 93 7300516. L’import de les inscripcions que paguen els participants serà en benefici de la nostra entitat, destinarem tots els fons recollits, als projectes de la fundació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X