A Prodis les vacances, són vacances!

 

IMG_2676Gràcies al treball i dedicació dels nostres professionals hem pogut viure un estiu sense precedents. Aquest any hem mobilitzat 81 persones que han gaudit d’unes merescudes vacances.

L’eix central de la nostra proposta de vacances a Prodis és l’autodeterminació i la inclusió de totes les persones que hi participen, en l’entorn on es realitzaran les activitats.

Per assolir els objectius amb èxit, els mesos precedents, elaborem enquestes per tal de saber les preferències dels usuaris i organitzem els grups envers afinitats, perfils i preferències. Un cop assolida aquesta primera fase, aquest any per primera vegada, els usuaris han pogut escollir entre diferents propostes. Una és la casa on fer l’estada bàsica, des de fa dos anys hi ha dues alternatives. Enguany  s’han organitzat a dos dels albergs de La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), als pobles de costa de Coma-Ruga i Cabrera de mar. Els usuaris trien el temps que volen passar en qualsevol d’ambdues estades, les sortides i les activitats que es proposen pels voltants de l’allotjament.

FullSizeRenderL’altra proposta per al conjunt de participants, és complementar-ho amb una estada de 7 dies en un hotel, adaptada a les seves necessitats de suport i sense perdre de vista interessos i inquietuds, essent molts els destins oferts, que han permès que 29 dels nostre aquest estiu, hagin conegut: Astúries, Blanes, l’Estartit, Roses, Lloret i Brussel·les.

Cal destacar, que aquest tipus de vacances, fa que els nois experimentin la normalitat de menjar en un buffet, de dormir en habitacions de dues places i sobretot, que és el que volem tots a l’estiu, de descansar i desconnectar de la rutina de l’any amb la màxima comoditat possible.

IMG_2810El resultat de tot plegat és que durant tot l’agost no hem parat, hem sortit a conèixer els voltants, a gaudir de les festes majors i hi ha hagut sortides a diferents parcs temàtics, parcs aquàtics i parcs naturals, com ara: Aqualeon, Port Aventura, el Cim d’Àligues o la Fundació Mona.

Gràcies a la dedicació, treball i esforç dels nostres professionals i d’Associació Ràtio, amb qui confiem des de fa 20 anys per organitzar i dur a terme les nostres activitats d’estiu, podem afirmar que seguim fent passos cap a la direcció d’unes vacances inclusives i personalitzades per a tots els nostres usuaris.

IMG_2677Donar l’oportunitat a que els nostres gaudeixin d’unes vacances plenes, obertes i possibilitant escollir en tot moment què es vol fer i quan, ha estat i segueix essent la nostra prioritat i el repte que volem assumir a l’hora de seguir millorant en el futur.

Felicitats a tot l’equip que ha fet possible aquest primer pas, enhorabona!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X