El voluntari Pep Mota ens porta al IV Festival Gollut

 

 

DSCF3219_rEl passat dissabte 14 d’Octubre es va fer el tancament de la 4a edició del Festival de Cine Gollut al cinema Catalunya de Ribes de Freser. Aquest esdeveniment mostra un cinema i unes obres audiovisuals amb valors de compromís social. Les peces audiovisuals que es projecten reivindiquen, informen o denuncien diferents temes fonamentals de la nostra història més recent, del nostre planeta i la nostra societat i que normalment no tenen cabuda en els cinemes, mitjans de comunicació i circuits de distribució audiovisuals més comercials.

En aquest context, el nostre voluntari Pep Mota va presentar el seu reportatge de fotografies a la categoria de fotoperiodisme DATECUENTA. La seva obra,  anomenada “Nosaltres també hem fet el cim” explica amb imatges molt directes i commovedores l’experiència de pujar a La Mola amb dos usuaris amb paràlisi cerebral de Prodis, gràcies a l’ajuda de més de 60 voluntaris i la cadira adaptada Joëlette. El seu treball va ser seleccionat finalista, tot i que, finalment el nostre voluntari no es va endur el premi.

DSCF322_r6En Pep, ens explica que va presentar el reportatge “Nosaltres també hem fet el cim”  al certament perquè impulsa els valors solidaris i de compromís social. L’esdeveniment esportiu que Prodis va organitzar per poder pujar a LaDSCF3232_r Mola amb dos usuaris del centre de paràlisi cerebral era un exemple perfecte d’aquests valors i aquest compromís. A més, afegeix que el punt més destacable del seu treball és que dóna a conèixer el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i mostra com aquestes persones poden somiar en una fita com pujar a la Mola i aconseguir-la. Per acabar, en Pep ens explica que el que més es valora del seu treball és el compromís de la gent voluntària que va fer possible aconseguir fer el cim.

Un cop més a Prodis, som testimonis de com els nostres voluntaris ens ajuden a aconseguir coses increïbles. Gràcies Pep, per portar la nostra fundació més enllà de Terrassa i donar a conèixer algunes de les tasques que realitzem a Prodis amb el compromís de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat que atenem, viuen i treballen amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X