Els millors xefs de la ciutat cuinaran per l’aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral

 

S’ha previst un menú d’alta gastronomia, que permetrà conèixer millor la paràlisi cerebral

El proper dijous dia 9 de juliol, l’Hotel Don Cándido acollirà el sopar commemoratiu de l’aniversari “Rodant per la Paràlisi Cerebral” dels 25 anys del Centre de Paràlisi Cerebral de la Fundació Prodis. Quatre dels millors xefs de la ciutat: Artur Martínez, del Restaurant Capritx; Santi Ortiz, del Mun; Keco Martínez-Anglés, del Cel de les Oques; i Àlex Lucas, del Rístol, s’han unit per elaborar un menú especial per a l’ocasió.

Partint de la premissa que les persones afectades per la paràlisis cerebral han de poder assaborir un gran sopar de la mateixa manera que els que no ho estan, des de Prodis s’ha impulsat un menú per a poder gaudir, amb amics, família, monitors i antics companys, de l’alt nivell gastronòmic que la ciutat ofereix. Conegudes les particularitats dels assistents al sopar de celebració, els xefs han previst per al proper dijous un sopar que apropi la paràlisi cerebral a tots els assistents.

El sopar és l’acte central de la commemoració de Prodis per celebrar el 25è aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral de la Fundació. En la organització, a part de la participació desinteressada i solidària dels quatre xefs, també hi col·laboren la Fundació Manuel Lao, l’Hotel Don Cándido, Caves Torelló, l’Ins Cavall Bernat, Oliveres Floristes i Casa Evaristo.

Està previst que a la celebració hi assisteixi la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, entre d’altres personalitats, i es reti un merescut homenatge a Carmen Aguilar, veïna de Ca n’Anglada i voluntària incansable en la lluita pels drets de les persones amb paràlisi cerebral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X