Setze propostes de Prodis per als candidats a l’alcaldia de Terrassa

 

L’objectiu és facilitar solucions i recursos a les persones amb Discapacitat Intel·lectual, Paràlisi Cerebral i Malaltia mental de la ciutat

Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) va reunir dilluns passat set candidats a l’alcaldia de Terrassa per presentar un document de 16 propostes que facilitarien el treball de l’entitat en la cerca de solucions i recursos solucions a les persones amb Discapacitat Intel·lectual, Paràlisi Cerebral i/o Malaltia mental.

Candidats i representants de partits com Terrassa en Comú, Ciutadans, Partit Popular, Convergència i Unió, Esquerra i Partit dels Socialistes de Catalunya van escoltar atentament les exposicions dels diferents responsables de la fundació davant les problemàtiques actuals i les possibles limitacions a les que Prodis es veu abocada de cara el futur.

Des de Prodis es valora molt positivament la predisposició de tots els presents i el compromís que van prendre en contribuir, ajudar i acompanyar en tot allò que representi un avenç per al bon desenvolupament de la tasca diària de la fundació, pel bé de la ciutat i de totes les persones a les que donen suport i un nou camí per a la seva plena integració social i realització personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X