Ja tenim aquí el Vídeo de l’Estiu de Prodis 2021

 

Arriba el Vídeo de l’Estiu de Prodis!  Aquest any amb la cançó “Caminem Lluny”, del grup terrassenc Doctor Prats i amb el barri de Ca n’Anglada com a protagonista.

S’estrena el 5è Vídeo de l’Estiu de Prodis. Com ja és tradició, aquest document audiovisual arriba per desitjar un molt bon estiu a totes les persones vinculades a la Fundació i aquest any també ho fa amb un fort component social.

Enguany la Fundació va més enllà amb un protagonista afegit. Hem volgut dedicar el nostre ja tradicional Vídeo de l’Estiu al barri de Ca n’Anglada. Entre totes les localitzacions ja conegudes de la Fundació trobem una forta presència de seqüències rodades al barri amb el qual Prodis té una estreta relació. Amb aquesta acció Prodis vol allunyar els estigmes i prejudicis als quals el barri està sotmès en els darrers mesos.

Com a Fundació que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i paràlisi cerebral, expressem el nostre malestar amb l’estigmatització i els clixés als quals com a norma general ens trobem en el camí, per aquest motiu, més que mai, volen donar-li aquest component reivindicatiu al seu Vídeo de l’Estiu d’aquest any.

Al vídeo podem trobar localitzacions tan mítiques com la Plaça de Ca n’Anglada, l’Escola Ramon Pont, la Biblioteca del Districte 2 i diversos carrers del barri.

En el recull audiovisual també podem trobar a la patrona de Prodis, l’estimada Carmen Aguilar veïna del barri de Ca n’Anglada i moltes més sorpreses. En definitiva, aquest any us volem sorprendre amb gairebé 5 minuts d’allò més intensos per donar la benvinguda a l’estiu, tot recordant l’estima per la nostra ciutat, Terrassa i els barris que la formen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X