Prodis aposta per la “donació de temps” en la nova campanya de voluntariat

 

Amb “…i si ens donem un temps?”, la fundació espera cobrir les places de voluntariat per al curs actual

Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) presenta una nova campanya de captació de voluntariat per a totes les activitats que realitza la fundació al llarg de l’any. Sota el lema “…i si ens donem un temps?”, la campanya obre a la ciutadania la possibilitat de participar, de manera activa, en el dia a dia dels seus usuaris i usuàries. El voluntariat, per a Prodis, és una oportunitat que s’ofereix a la ciutadania per compartir i enriquir-se de manera mútua amb els usuaris de la fundació. Tot això, amb l’assessorament i l’acompanyament dels propis professionals de Prodis.

El doble joc que poden arribar a donar de sí les paraules, combinades amb imatges impactants, ha estat la inspiració que ha portat als responsables de la Fundació Prodis a llançar la nova campanya de voluntariat. A partir d’una frase comú i habitual en les relacions personals, des de Prodis s’ha volgut utilitzar-la en la seva més estricta literalitat, per a la cerca de persones disposades a donar part del seu temps lliure.

Les necessitats de voluntaris i voluntàries de la Fundació són diverses, tant des de donar suport als serveis de Teràpia Ocupacional, amb la participació en les activitats diàries, com en la vida diària que es realitza a les diferents llars assistides que ocupen els seus usuaris. A més, també es pot col·laborar amb Prodis de manera puntual en alguna de les activitats, sortides culturals o excursions que es realitzen.

Per optar a formar part de l’equip de voluntaris de Prodis, només s’ha d’emplenar el formulari, on hi ha les condicions per accedir-hi o adreçant-se al telèfon 93 731 10 09 o per correu electrònic a voluntariat@prodis.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X