Els Pastorets més inclusius

 

El Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis va recuperar la tradició de representar Els Pastorets després de la celebració del 25è aniversari del centre. Aquesta obra ajuda a donar visibilitat i a demostrar de tot el que és capaç d’aconseguir aquest col·lectiu de persones amb el suport i l’ajut adequats.

A Prodis treballem amb la màxima preocupació per poder ajudar i procurar la independència i desenvolupament de les capacitats d’aquestes persones. Pujar a l’escenari i representar una obra de teatre, en què el guió, els decorats, el muntatge i el material audiovisual han estat pensats i creats per totes aquestes persones, és una eina d’apoderament molt potent.

“Els Pastorets” és  un dels espectacles teatrals més arrelats a la cultura popular catalana. Aquestes dates fan que els  teatres de pobles i ciutat s’omplin de diferents versions. Sabem que probablement haureu llegit i escoltat això abans,  però els nostres pastorets són únics. Estan representats exclusivament per persones amb paràlisi cerebral que trenquen barreres, esborren estigmes i enderroquen  tòpics.

Els seus 25 protagonistes porten mesos assajant per deixar a tothom bocabadat el dia 14 de desembre al Teatre Principal. Pel taller es respira molta il·lusió i, sobretot, molta impaciència. Aquesta representació ha estat adaptada al màxim a la realitat dels seus protagonistes  per poder obtenir  el màxim potencial de les seves capacitats sigui quina sigui la seva condició individual. Aquesta obra sempre ve carregada de sorpreses i girs de guió inesperats.

Si voleu veure uns “Pastorets”  únics, aquesta és una molt bona oportunitat! Les entrades costen 5 euros i, a partir de la tercera, 3 euros.

Les entrades les podeu comprar als nostres centres:

  • A la plaça del Tint, número 6
  • Carrer Pau Marçal, número 136

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X