“EL FANTASMA DE L’ÒPERA” arriba al Teatre Principal de Terrassa

 

 Aquest any són 26 protagonistes de l’obra els que juntament amb tot l’equip de professionals, portem mesos preparant aquesta adaptació de la novel·la de Gaston Leroux El Fantasma de l’Òpera, amb tota la il·lusió i ganes de que pugueu gaudir igual o més que nosaltres. 

Ens agrada molt veure com aquesta activitat ha crescut tant, ja que, el que va començar sent una representació interna separada per cada un dels Centres Ocupacionals, ha acabat sent una tradició de ja farà onze anys on les persones dels nostres Centres Ocupacionals (els Centres de Teràpia Ocupacional i el Centre de Paràlisi Cerebral) hem acabat fent una obra conjunta omplint el Teatre Principal de la nostra ciutat.

Vam decidir treballar per fer un salt qualitatiu en aquestes representacions amb l’objectiu de poder ensenyar a la nostra ciutat les nostres capacitats.

Des del 2016, són els mateixos actors i actrius qui reescriuen i adapten el guió de l’obra fent que siguin ells i elles qui proposin, inventin, i ens expliquin a través de llums, música, moviment i text el que realment vulguin explicar.

26 actors i actrius, 3 narradors, 10 guionistes, 3 responsables del muntatge de l’obra, 5 persones de suport i la col·laboració de tot l’equip de professionals del Centre Ocupacional Reina de la Pau, Centre Ocupacional Ciutat de Terrassa i Centre de Paràlisi Cerebral. En total són 47 persones les que, durant un any, han estat treballant en el guió d’aquesta obra i assajant fins l’últim detall per deixar al públic del Teatre Principal ben bocabadat.

 

Abans de l’obra hi haurà l’actuació de la Coral de Prodis, composta per 28 cantants dirigits i dirigides per Josep Puig i per Joan Ferrer  a càrrec de la música.

No us podeu perdre aquesta experiència, on riurem, ens emocionarem i on, us podem assegurar, no podrem deixar d’aplaudir.

 

 

El cost de l’entrada és de 5 euros. A partir de la tercera, tenen un cost de 3 euros. Les entrades es poden comprar als centres de Prodis:

  • Carrer Pau Marçal, número 36 Terrassa.
  • Plaça del Tint, número 6, Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X