S’inicia el procés de vacunació contra la Covid19 a les Llars de Prodis

 

Aquest dijous 14 de gener s’ha iniciat el procés de vacunació contra la Covid19 a les Llars de Prodis. La Llar de Can Tusell 1 ha estat el lloc escollit on s’han posat les primeres vacunes. Entre el dijous 14 i el divendres 15 de gener es vacunaran més de 140 persones, entre usuaris de la Fundació i professionals.

 

 

 
Després de 10 mesos molt llargs i complexos convivint amb la pandèmia, avui hem vist l’inici del fi de la Covid-19 a les nostres Llars-residències. Un equip d’infermeres de Mútua de Terrassa i el Consorci Sanitari han començat el procés de vacunació contra la Covid-19 amb la primera dosi de la vacuna. Una petita punxada, un gran pas per vèncer el virus!

 

 

 

Entre aquest dijous 14 i el divendres 15 de gener es vacunaran més de 140 persones, entre residents de les Llars de Prodis i professionals d’atenció. La vacunació és una acció personal amb una clara repercussió cap al nostre entorn més proper i cap a la societat. La vacuna dona protecció individual, però a més, a mesura que augmenta la proporció de persones vacunades, la transmissió del virus es va tornant més difícil. És per això que celebrem aquesta GRAN notícia!

 

#JuntsSomCapaços #DeVèncerAlaCovid!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X