Prodis ens adherim a la campanya de Dincat #NoSomInvisibles!

 

La Fundació Prodis ens adherim aquest any a la campanya #NoSomInvisibles, promoguda per DINCAT, per tal de celebrar d’una forma reivindicativa el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

 

 

Aquest any, de cara al 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des de Dincat, s’impulsa la campanya “No Som Invisibles”, per denunciar el desconeixement que hi ha entorn el nostre col·lectiu. Després de mesos d’una dificultat i complexitat extrema pel sector, l’objectiu del 3 de desembre 2020 és VISIBILITZAR el col·lectiu amb un TO REIVINDICATIU, posant a les PERSONES al centre.

 

Aquest 2020 i arran de la pandèmia de la Covid-19, s’ha fet evident que, tant políticament com socialment, hi ha una gran desconeixença entorn les persones amb discapacitat intel·lectual. Una desconeixença que porta a situacions discriminatòries i polítiques insuficients que ens allunyen de la Convenció sobre els Drets de les persones amb Discapacitat de la ONU i, en cap cas, ens defineix com una societat inclusiva, compromesa i responsable.

 

Aquest any, les persones amb discapacitat intel·lectual, els seus familiars i les professionals que els donem suport alcem la veu plegats per exclamar que No Som Invisibles i reivindicar els nostres drets. Des de Dincat s’ha definit un manifest comú per a tot el sector que posa damunt la taula les principals demandes i evidencia les mancances d’un sistema, encara, poc eficient. Us l’adjuntem a continuació.

👇

MANIFEST DINCAT_NO SOM INVISIBLES       

MANIFEST NO SOM INVISIBLES_LF

Us convidem a assistir a l’acte online No Som Invisibles el pròxim 3 de desembre a les 11h.

Comptarem amb la participació de l’Hble Sr. Pere Aragonès, Vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, a qui diferents persones amb discapacitat intel·lectual, així com representants de famílies i entitats tindran la oportunitat de traslladar les seves demandes i reivindicacions, amb l’objectiu de visibilitzar el col·lectiu i construir un futur més just i digne!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X