Inaugurem el projecte Els Telers馃嵅!

 

Prodis gestionarem el bar-restaurant ubicat a l’edifici “Els Telers”. Gr脿cies al conveni firmat amb l’Ajuntament de Terrassa, a #Telers hi podrem desenvolupar un projecte de formaci贸 i inserci贸 laboral en l’脿mbit de l’hostaleria.
 

L鈥橝juntament de Terrassa ha cedit a Prodis聽la gesti贸 del servei de bar restaurant de l鈥檈difici Els Telers, on tamb茅 hi ha ubicat el casal municipal de Gent Gran Anna Muri脿 i l鈥橭ficina d鈥檌nformaci贸 a la Gent Gran (Carrer Sant Leopold, 33).聽 Aquest 茅s un projecte de restauraci贸 que va molt m茅s enll脿. Seguim apostant per la聽#formaci贸聽i聽#inserci贸聽laboral dins de l鈥櫭爉bit de l鈥檋ostaleria. Els Telers ser脿 un nou espai per formar a ajudants de cambrer/a i poder treballar la inserci贸 laboral, que es sumar脿 als ja existents (La Coral de Prodis i La Trama).

La col路laboraci贸 entre Prodis i l鈥橝juntament tamb茅 es basa en la cerca de sin猫rgies entre dos dels col路lectius amb m茅s risc de vulnerabilitat, el de les persones amb diversitat intel路lectual i/o malaltia mental i el de les persones grans.聽Volem que sigui un espai gastron貌mic obert a la ciutat, ple d鈥檌nclusi贸 i interrelaci贸. Un projecte que dinamitzi un espai molt c猫ntric i amb molt potencial.

 

 

El bar restaurant donar脿 servei d’脿pats i cafeteria a les persones residents a l鈥檈difici, on tamb茅 hi ha habitatges, i a les persones usu脿ries del Casal d’Anna Muri脿, per貌 tamb茅 ser脿 obert a la resta de la ciutadania, amb la voluntat d’esdevenir un espai d’inclusi贸 a la ciutat. De moment, atesa la situaci贸 sanit脿ria, l鈥檈stabliment aplicar脿 totes les restriccions que siguin d鈥檃plicaci贸 en cada moment. El servei oferir脿 un men煤 de migdia, entrepans, pastes i pastissos, a m茅s del servei de cafeteria, amb productes de qualitat a preus assequibles. Tamb茅 s’oferir脿 la possibilitat de cobrir esdeveniments i c脿terings, a m茅s de comandes a domicili.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X