Prodis i la Fundació Manuel Lao firmen un conveni que suposarà un impuls pel Vapor de Prodis

 

L’acord de col·laboració es traduirà en una nova aportació econòmica per la rehabilitació de les dues naus del Vapor Cortès que seran el futur Vapor de Prodis

 

El passat 20 de gener, Prodis i la Fundació Manuel Lao vam signar un conveni de col·laboració per a treballar plegats i sumar esforços per fer possible el Vapor de Prodis.  Aquest conveni suposarà un impuls econòmic per accelerar el procés de rehabilitació de les dues naus del Vapor Cortès (més de 4000 metres quadrats) que estan destinades a ser el futur Vapor de Prodis. En aquestes instal·lacions hi ha previst el trasllat del Centre Ocupacional Reina de la Pau i el Centre de Paràlisi Cerebral (ara situats al Carrer Pau Marsal), la creació d’un projecte d’hostaleria nou, etc. L’acte de signatura del conveni va comptar amb la presència de Maise Balcells (presidenta de Prodis) i Esther Lao (patrona executiva de la Fundació Manuel Lao). Després de la firma protocolària es van visitar les instal·lacions del Vapor Cortès.

 

 

Aquest conveni de col·laboració és la continuació d’una gran relació entre les dues Fundacions que porten anys treballant plegades. La prova de la bona sinergia entre aquestes dues entitats, que treballen per fer de Terrassa una ciutat més inclusiva i amb més oportunitats per a tothom.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X