IX Pitch Prodis & Putt Campionat Benèfic

 

Un any més el Vallès Golf i Prodis  organitzen el dies 29 i 30 d’abril, i l’1 de maig,  el IX PITCH PRODIS & PUTT BENÈFIC a les instal·lacions del Vallès Golf  en benefici de les persones amb discapacitat psíquica, paràlisi cerebral i malaltia mental.

Els patrocinadors Lamp, Circutor i Vinyals, juntament amb els  jugadors que hi participin,  ens ajudaran a difondre la necessitat que es reconeguin els drets de les persones amb discapacitat, i a sensibilitzar sobre les seves necessitats, per tal que s’incorporin com a ciutadans de ple dret .

El Torneig serà en modalitat individual stableford i les inscripcions es poden fer a la recepció del club o trucant al 93 725 99 98. El preu és de 23 euros.

El Pitch & Putt és una variant del golf en la qual els forats tenen distàncies  curtes (fins als 120 metres). És una variació innovadora, que el fa més accessible que el golf. Per a qui vulgui iniciar-se en la pràctica d’aquest esport, el Pitch & Putt agilitza el procés de sortir al camp i permet gaudir d’una bona sensació al cap de poques hores d’haver començat a practicar-lo. Per al jugador experimentat, el Pich & Putt suposa una oportunitat excel·lent per millorar el joc curt.

El diumenge 1, a les 18 h, tindrà lloc el lliurament de premis per als guanyadors i un gran sorteig de regals amb alguna degustació, gentilesa de comerços de Terrassa i comarca.

Els horaris de les sortides a escollir són:
divendres 29 d’abril                            09.30 h – 17.00 h
dissabte  30 d’abril                             09.00 h – 12.00 h
diumenge 1 de maig                          08.15 h – 11.15 h – 14.15 h

Pots apuntar-te a tantes sortides com vulguis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X