III Cursa per la Justícia Social

III Cursa Justícia Social
 

Nou-centes persones van participar el diumenge 3 d’abril a la III Cursa per la Justícia Social a Terrassa. L’objectiu d’aquest esdeveniment esportiu, solidari, integrador i reivindicatiu, organitzat per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central i Prodis, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, Creu Roja i l’Ajuntament de Terrassa, és la recollida d’ aliments per a les famílies més necessitades de Terrassa.

El punt de sortida i arribada de la cursa va ser davant de la pista de Can Tusell, a l’avinguda de Béjar. A les 11 del matí es va donar el tret de sortida per a un total de 32 atletes de Prodis, 13 atletes motors.

Aquest any, des de Prodis, a més de participar a la cursa, també n’hem sigut organitzadors amb 45 voluntaris de circuit.

Un any més ha estat tot plegat una fantàstica experiència.  Els esportistes de Prodis han pogut gaudir les sensacions que tots tenim en córrer i participar en una cursa: gaudir dels nervis previs al tret de sortida, sentir la sensació de velocitat que recorre tot el cos, sentir el vent contra la pell, l’adrenalina de creuar la meta…

Gràcies a tots els qui heu col·laborat a fer-ho possible, podem dir un cop més: #JuntsSomCapaços

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X