Més de 100 jugadors participen al IX Pitch Prodis & Putt

IX Pitch Prodis & Putt
 

El Vallès Golf de Can Bonvilar va ser l`escenari  del IX Pitch Prodis & Putt el cap setmana del 29 d`abril a l’1 de maig. Gràcies al patrocini d`empreses com Lamp Lighting, Circutor i Vinyals, i a la col·laboració de Coca-Cola i Aigua Veri, vam aconseguir que el torneig fos un èxit de participants i de bons resultats, ja que un total de 117 jugadors van disputar la competició en la modalitat stableford individual.

Uns dies abans rebérem la visita del regidor d`Esports de l`Ajuntament de Terrassa, el senyor Dani Nart, i, el diumenge, la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, la senyora Meritxell Lluís, va assistir a la cloenda, durant la qual vam entregar els trofeus als guanyadors i vam rifar els regals que generosament ofereixen molts comerços terrassencs, la samarreta del Barça signada pel Messi i altres jugadors, una pilota del Barça i un  televisor. Finalment vam deixar constància de l`esdeveniment amb una foto dels jugadors, la regidora, els organitzadors i la resta de persones de Prodis que van ajudar a entregar els regals. Les paraules de la regidora van ser de suport del Consistori envers la tasca de Prodis,  de felicitació i d’agraïment. Va ser un acte molt amè que va acabar amb un petit refrigeri i un brindis amb una exquisida copa de cava rosat Marta Passió, detall de Caves Canals Canals.

P&PSin título-5Sin título-3Sin título-4

Volem fer un esment especial als trofeus fets a mà als tallers de Prodis, que representen un green fet amb un trencadís verd i blanc amb una bola de golf. El record d`en Pere Baltà ens va acompanyar, en aquella data en què es complia un any del seu traspàs.

Acabem dient que el gerent del Vallès Golf, el senyor Miquel Àngel Blasi, ens va recomanar  anar pensant a organitzar el proper X  Pitch  Prodis & Putt. A tots, moltes gràcies!!

Adela Palop

Aida

Aigua de Veri

BKD

Boutique St. Paul

CAFES DERN

Casa Angeleta

CASA EVARISTO

Cava Canals Canals

Ceinllar

CENTRE CULTURAL TERRASSA

Clemència Peris

Cobega

CONDIS

DELIRIUM

Ell

Establiments Viena  SA

Exclusivas Egara

Fundació FCBarcelona

FUPAR

Gregal

HP

Lara

Neus Perfumeries

Oliveres Floristes

Òptica Nord

Quimcacau!

RACC

Samarretes

Sport 2000

Teixidors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X