Com estem funcionant a Prodis durant el confinament pel #COVID19?

 

A Prodis hem seguit des del primer moment les directrius dels òrgans competents per prevenir i aturar els contagis del COVID19. Seguint les recomanacions del Govern, dijous passat ja vam començar  a aplicar mesures. Aquest cap de setmana aquestes mesures han augmentat i exposarem a continuació quines són i quin és l’estat dels nostres serveis.

 

 

El Servei Ocupacional d’Inserció (SOI), i els serveis de Teràpia Ocupacional (STO) romandran tancats provisionalment. Per tant es tanca fins a nou avís el Centre Ocupacional Reina de la Pau.

El Centre Especial de Treball (CET) manté activitat però en mínims: només algunes persones aniran a treballar (es confinen les que tinguin més risc per edat o patologies respiratòries) i es mantenen només les tasques indispensables. Alguns serveis com la bugaderia o les brigades es mantenen funcionant per a poder complir amb les tasques tan necessàries que fan.

Les llars tenen atenció directa les 24 hores, reforçada pels monitors de serveis de teràpia ocupacional i SOI. S’han aplicat noves mesures preventives:

  • Suspensió de les visites externes a les llars per a prevenir possibles contagis, amb l’excepció de visites d’urgència.
  • Obligatorietat d’utilitzar mascaretes FFP2 o FFP3 dels nostres professionals que fan atenció directa a les llars. 

La cafeteria La Trama també tanca aquests dies fins a nou avís.
S’aplica teletreball en personal d’oficines en la mesura del possible i s’eviten les reunions internes.
Es cancel·len les activitats de lleure i esport fins a nou avís.
Es mantenen les mesures d’higiene i prevenció aplicades fins ara i se n’apliquen de noves.  Intensifiquem la neteja i desinfecció de punts de contacte i superfícies (poms de porta, etc.).  Restringim les visites externes a les instal·lacions de la Fundació per evitar presència de persones que podrien ser portadores del virus. Obligatorietat de netejar-se les mans als accessos a tots els serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X