La Generalitat de Catalunya concedirà la Creu de Sant Jordi a Prodis!

 

Avui s’ha fet públic el llistat de persones i entitats a les que la Generalitat de Catalunya concedirà la Creu de Sant Jordi 2020.  Una trententa de personalitats i 15 entitats rebran aquesta distinció aquest any 2020. I Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) estem en aquesta llista! Se’ns concedirà aquest reconeixement amb motiu del nostre 60è aniversari i “en reconeixement al seu compromís social i a la seva tasca eficient i efectiva per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental. Per la seva valuosa lluita per oferir educació i feina adaptades a les necessitats del col·lectiu que atén, la qual cosa garanteix la promoció integral d’aquestes persones, més enllà del servei purament assistencial.” segons nota de premsa de la Generalitat.

 

 

 

 

Un mèrit que reconeix la feina feta per moltíssimes persones durant aquests 60 anys. 💚

👉Un reconeixement a la valentia d’uns pares i mares que van iniciar aquesta aventura l’any 1960. Un reconeixement a totes i tots els professionals que han passat per la Fundació, donant sempre el millor de si. Un reconeixement als patrons i patrones que han hagut de prendre grans decisions al llarg de la nostra història. Un reconeixement a tots i totes les voluntàries que han aportat el seu temps. Un reconeixement a les famílies que han estat sempre ajudant per tirar endavant tots els projectes i millores! Un reconeixement a la ciutat de Terrassa i la seva gent! I sobretot, a totes les persones a les que Prodis ha acompanyat al llarg d’aquests 60 anys… que son la nostra raó de ser!

Només tenim paraules d’agraïment per totes i cadascuna de les persones que es senten part de la família de Prodis. #Gràcies!

 

#JuntsSomCapaços

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X