Finalitza amb un èxit rotund la Primera Lliga de BBVA Hockey Plus

 

Fa un any gràcies al acord entre FUPAR fundació, la Federació Catalana de Hockey i el Grup BBVA es va crear la primera lliga regular de hockey herba inclusiva a nivell de Catalunya. Aquesta lliga ha permès als nostres jugadors participar d’ una lliga regulada i organitzada; a més de ser part d’un club i vestir els seus colors sense cap diferenciació.

18893355_1928858144000337_7051340977587801337_n

Un any després de l’inici d’aquesta nova aventura hem pogut gaudir d’una meravellosa cloenda organitzada pel Club Junior i pel Grup Catalònia; on els més de 120 jugadors, els 8 clubs de hockey i les 14 entitats i escoles hem pogut gaudir orgullosos dels nostres jugadors i d’aquesta iniciativa que ens ha brindat tants bons moments. Hem gaudit d’una jornada plena d’esport a on els diferents jugadors de tots els clubs i entitats s’han redistribuït en nous equips per jugar uns contra els altres.

Aquesta lliga no hagués estat possible per nosaltres sense el tàndem que hem format amb el Club D. Terrasa Hockey i l’ajuda que ens ha facilitat. Part essencial d’aquest èxit és també gràcies als  entrenadors(voluntaris) que ens han ensenyat més que jugar a un esport i respectar les seves normes; ens han transmès valors fonamentals com: l’ importància de pertànyer a un equip i treballar per un objectiu comú.

La BBVA Lliga Hockey Plus és més que una lliga esportiva, és una fita social que obre una escletxa sense precedents perquè poc a poc l’esport inclusiu es vagi fent més gran i sigui una possibilitat normalitzada de qualsevol club per a qualsevol persona.

Des de Prodis volem agrair a tothom que ha fet possible aquesta lliga de hockey i ens reafirmem (encara més) en voler seguir fent d’aquest món un lloc més respectuós amb la diversitat perquè les persones amb discapacitat gaudeixin dels mateixos drets i deures que tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X