4a Cursa per la Justícia Social

Cursa per la Justícia Social, Paràlisi Cerebral
 

 

4a edició de  La Cursa per la Justícia Social, esdeveniment esportiu, solidari, integrador i reivindicatiu. En les tres edicions anteriors, hi van participar 4.000 corredores i corredors, i més de 200 persones voluntàries. Això va suposar un èxit en la recollida d’aliments: prop de 16.000 kg, que la Creu Roja va distribuir entre 1.390 famílies. En la segona edició es van viure moments molt emotius i plens d’il·lusió. I és que també hi van participar 180 companys i companyes amb paràlisi cerebral, que, acompanyats per atletes motors, que acompanyaven cadires de rodes de les persones amb mobilitat reduïda, fent el mateix recorregut. La Cursa per la Justícia Social és una mostra d’inclusió social, que es va convertir en una magnífica vivència i que es tornarà a repetir en la quarta edició. Les persones participants tenen pel davant 5 km que podran recórrer individualment, o com a atletes motors, acompanyant una cadira de rodes, o en família. Als 5 km, s’hi sumen els 5 kg d’aliments per a infants que tothom que hi participa ha d’aportar. En aquesta quarta edició, la canalla també tindrà l’oportunitat de participar-hi. La Cursa Solidàira per la Justícia Social , és molt més que una cursa! És una cursa popular oberta a totes les persones. · Uneix, a la cultura de l’esport, la solidaritat, la integració i la reivindicació. · Suma capacitats, valorant la inclusió de les persones amb paràlisi cerebral. · Posa l’accent en una de les realitats més dures d’aquesta crisi: la malnutrició infantil. · El vessant solidari de la cursa posa l’accent en la justícia social i aplega entitats com Prodis i Creu Roja.

El diumenge 2 d’abril de 2017, davant la pista poliesportiva de Can Tusell (Avinguda Bejar), a les 09:30h sortida de les curses infantils, a les 10.30h sortida en cadira de rodes i a les 11:45h sortida de la resta de corredors.

Exigeix amb nosaltres justícia social, vine a evidenciar que som moltes les persones que apostem per un model polític, econòmic i social diferent. Ens cal el teu compromís. Creiem en el teu activisme. Inscriu-te a www.cursajusticiasocial.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X