Tornem a La Mola i necessitem voluntaris!

 

IMG_0250

A Prodis creiem que la millor manera de transmetre la nostra missió i els nostres valors és amb fets i accions. Seguint aquesta filosofia, l’ any passat vam organitzar la que seria la primera ascensió a La Mola amb dues persones amb paràlisi cerebral del nostre Centre Ocupacional de Reina de la Pau i 60 voluntaris que van fer de motor.

Aquest any volem repetir la fita i fer-la encara més grossa: pujar a La Mola amb 3 usuaris del Centre de Paràlisi Cerebral. Per això necessitem tants voluntaris com l’any passat, les mateixes ganes i la infinita il·lusió que va fer possible assolir el cim de la muntanya i compartir aquesta experiència única.

IMG_0670

És un dia per demostrar que col·laborant podem aconseguirmetes impossibles i que ajudant als altres, també ens fem un bé a nosaltres mateixos.  Així doncs, des de Prodis volem encoratjar-vos a que us animeu a ser voluntaris

i ajudar a que el somni de tres persones amb paràlisi cerebral es faci realitat: fer el cim de La Mola.

Si us hem convençut i voleu participar només cal que truqueu al telèfon 937311009, al mòbil 629956174 o envieu un correu a voluntariat@prodis.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X