Festa Hockey Plus: Projecte d’inclusió social

Hoquei Prodis
 

El motiu de la festa era celebrar que  FUPAR  i el BBVA havien arribat a un acord, juntament amb la Federació Catalana de Hockey, per fomentar un projecte social d’inclusió que s’ha materialitzat en el patrocini d’una lliga regular de Hockey Plus per a la pròxima  temporada .

El valor diferenciador d’aquest projecte és que les persones amb discapacitat practiquen l’esport entre iguals en entorns normalitzats i vestint els colors del club com qualsevol altre jugador.  Aquest tipus de lliga va  arrencar el 2007 i  fins ara els partits eren de tipus amistós, però amb aquest suport del BBVA, junt amb FUPAR, enguany aquest projecte fa un pas més i es consolida una lliga estable organitzada per la Federació Catalana de Hockey.

Amb aquest impuls, Prodis rep l’oferta de fer el tàndem amb  el Club D. Terrassa Hockey.  El Club ens cedirà  els entrenadors (voluntaris), les instal·lacions,  els equipaments i, fins i tot, una persona que apadrinarà l’equip (Yolanda Rossell). Amb aquesta oportunitat, podrem  satisfer la demanda de set esportistes que  ja fa temps que  ens demanen que fem un equip d’hoquei. El cost de l’activitat serà molt baix.

Els entrenaments seran els dimecres de les 18.30 a les 19.30 h. Si hi ha més gent animada, feu-nos-ho saber que us hi apuntarem!

L’esdeveniment el vam celebrar  el dissabte dia 4  de juny del 2016 . Per començar-nos a engrescar, tots els equips que jugaran en aquesta lliga ens vam trobar al Club Egara de Terrassa, on es va fer una presentació espectacular. Primer tots els equips van participar en una gimcana conduïda pels mateixos entrenadors i per jugadors de molt renom en el  món de l’hoquei.

Prodis ja va disposar d’un equip que va poder lluir els colors del Club D. Terrassa Hockey. Després de la gimcana van fer una desfilada. A continuació les autoritats van dir unes paraules i es va reconèixer l’esforç  de les persones que més havien lluitat per aconseguir aquesta fita.

Finalment, tots els esportistes  van rebre l’obsequi d’una samarreta per a l’ocasió i tots ells, i tots els acompanyants, ens vam posar al mig de la pista,  vam omplir un cor immens i ens vam fer una pila de fotos.

Per acabar, vam gaudir d’una botifarrada i de bona música per ballar. Si algú dubtava de si volia fer hoquei l’any vinent,  amb aquesta festa va deixar de fer-ho, perquè  tot va ser molt agradable i engrescador.

Moltes gràcies, Yolanda, a tu i als teus amics voluntaris, i moltes gràcies al Club per  comprometre’s amb nosaltres.

També, des d’aquí, volem donar les gràcies a la Marta Puig, de Fupar, que des de sempre ha treballat perquè aquest projecte avanci, i perquè nosaltres també en formem part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X