Arriba el nostre segon videoclip: “Échanos la culpa”

 

La idea fonamental de realitzar un videoclip d’estiu és mostrar la nostra fundació a la nostra ciutat. Així ensenyem els diferents departaments, serveis, usuaris i professionals que dia a dia treballem amb molta il·lusió per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o malaltia mental. L’any passat va començar aquesta tradició amb l’èxit de l’estiu “Despacito” i el resultat, va ser tot un èxit.

deixalleriaAl vídeo musical “Échanos la culpa” hi apareixen els diferents serveis del Centre Especial de Treball; el Servei Ocupacional de la plaça del Tint i de Reina de la Pau; el Centre de Paràlisi Cerebral; el Servei Ocupacional d’Inserció; el Taller del Llibre; els voluntaris; el Patronat; els professionals d’atenció directa; els professionals d’oficines i les diferents llars. A més, també hi han participat tots els regidors i regidores de l‘Ajuntament de Terrassa i l’Alcalde, l’Alfredo Vega.

A Prodis tenim el desig constant de mostrar-nos a la societat perquè ens coneguin, perquè els egarencs i egarenques s’interessin per la nostra tasca i la nostra missió amb i per la gent de Terrassa. D’aquesta manera, aconseguim que la gent s’involucri a la fundació, per saber com ens pot ajudar i així fer créixer la nostra famíliaSovint, quan escoltem a parlar d’alguna iniciativa o projecte del tercer sector, si no veiem alguna cosa que ens cridi l’atenció no li fem gaire cas degut a l’allau d’informació constant que rebem.

videoclipNormalitzar aquesta societat és cosa de gent valenta, gent que s’atreveix a mirar les coses des d’un altre punt de vista, gent que s’arrisca sabent que hi ha possibilitats d’equivocar-se, gent que no té por de mostrar-se i està orgullosa de ser com és; gent que, encara que sap que és difícil, vol canviar aquest món. Persones que no es conformen amb el que s’ha fet sempre i vol experimentar, provar i innovar fent les coses a la seva manera. A Prodis volem ser part d’aquest grup de persones i això passa per estar contents i orgullosos de formar part d’aquesta entitat.

Per això, un estiu més, us desitgem bones vacances a la nostra manera. Gaudint, ballant i compartint aquest vídeo amb tots vosaltres perquè el nostre missatge arribi encara més lluny. Tant si us agrada com si no, #ÉchanosLaCulpa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X