Acomiadem la temporada d’esports amb una divertida cloenda!

 

IMG_20180707_122226La cloenda, organitzada per la coordinadora d’esports, Marta Balaguer, es va realitzar a l’espai de “El Mas” de l’entitat per la riquesa de possibilitats de lleure i oci que ofereix. En total, van ser 28 esportistes que van participar d’aquest dia, 7 professionals i dos voluntaris. La jornada va estar repleta d’activitats, jocs i dinàmiques molt variades com ara l’Scot ball, una guerra d’aigua, classes de bachata i el dinar.

L’àrea d’esports de Prodis està formada en la seva totalitat per 88 esportistes que practiquen hoquei, zumba, futbol, bàsquet, atletisme, boccia i ara per últim any, gimnàstica esportiva. Els esportistes no només són persones que treballen i viuen a Prodis, també són persones alienes a l’entitat amb algun tipus de discapacitat intel·lectual o malaltia mental que volen practicar algun esport.

IMG-20180708-WA0008Les 8 persones que treballen al departament i els 6 voluntaris i voluntàries que formen l’equip de professionals d’esport, fan que els jugadors i jugadores treguin el millor de cadascú per poder jugar un joc amb la màxima qualitat, respectuós amb el contrincant i per poder gaudir amb equip d’un esport comú. A més, també fan possible la participació en les diferents lligues i esdeveniments esportius d’àmbit autonòmic i treballen per aconseguir nous acords amb clubs i empreses pel patrocini dels diferents equips, com per exemple amb el Club Sant Pere de Terrassa, el CD Terrassa Hockey, el Parc VallèsSerafí o Laboraltex.

IMG-20180708-WA0030Disposar d’un espai d’esport a la fundació garanteix  un oci de qualitat, la creació i establiment de nous vincles socials, l’ocupabilitat del temps i també, de cara a les famílies, un espai de descans i realització d’activitats d’oci diferents cada cap de setmana.

La valoració d’aquesta temporada és molt positiva i ja s’estan començant a moure els fils per la temporada vinent. Si voleu formar-ne part com esportista, professional o voluntari/ària només heu de posar-vos en contacte amb Prodis trucant al 93 731 10 09 i demanar per la Marta Balaguer o escriure a esport.lleure@prodis.cat. Animeu-vos a formar part de l’equip de Prodis! #JuntsSomCapaços

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X