Us fem arribar la Memòria de Prodis 2019!

 

Amb gran satisfacció us fem arribar la Memòria de Prodis 2019; un document que ens permet observar amb perspectiva tot el que va donar de si l’any 2019 dins de la nostra Fundació.

 

L’any passat va ser un any ple de reptes per tota la família de Prodis. Va iniciar-se amb les mobilitzacions, manifestacions i setmanes de lluita pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. Unes mobilitzacions que tenien l’objectiu d’exigir millores en el finançament dels serveis d’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i amb especials dificultats i dels Centres Especials de Treball. Després de 10 anys amb el sector congelat a nivell econòmic la pressió que vam realitzar al carrer va aconseguir que algunes mesures i millores s’aprovessin per part de les administracions.

El 2019 de Prodis també es va veure marcat per dues molt bones notícies: la inauguració de les Llars de Torresana i l’obertura de la cafeteria La Trama. Eren projectes que venien de lluny, després de molta feina feta, però que es van veure culminats durant la tardor del 2019.

L’obertura de La Trama també va ser un moment clau del 2019 a la Fundació. La Trama és una cafeteria al bell mig del Mercat de la Independència: el primer establiment hostaler de la ciutat que ofereix un servei conduït per persones amb discapacitat intel·lectual.  Un projecte diferent, divertit i comunitari on es demostren totes les nostres capacitats a la ciutadania.

El trasllat a les Llars de Torresana i la reestructuració de totes les Llars-residències de Prodis ha suposat una millora en la qualitat de vida dels nostres espectacular. És la culminació d’una gran reforma en l’àrea d’habitatge de Prodis que va molt més enllà del trasllat físic: és un canvi en la filosofia i la forma de treballar. Deixar enrere el model assistencialista i optar per un acompanyament a les persones que atenem buscant una major autonomia i qualitat de vida.

Però l’any passat van passar moltes més coses! És per això que aquesta memòria es converteix en una molt bona eina per recordar que seguim treballant, any rere any, per fer possible la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental.

 

Aquest any també hem volgut acompanyar aquest document d’un recull audiovisual. Us l’adjuntem aquí. 👇👇

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X