Prodis i el Coro Vell firmen un conveni de col·laboració

 

Amb la intenció de tornar a omplir de vida i activitat un dels espais amb més història de Terrassa, la Societat Coral Joventut de Terrassa i Prodis hem signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acord suposarà que des de Prodis assumim la gestió del bar-cafeteria del Coro Vell durant 4 hores diàries en horari de tardes (16 h-20 h).
 


 


Aquesta aliança serà molt beneficiosa per ambdues entitats. Per una banda, a Prodis disposarem d’un espai de restauració més per ampliar l’oferta formativa de la qual ja disposem. L’objectiu és iniciar nous cursos d’auxiliar de cambrer/a per a persones usuàries de l’entitat que estiguin formant-se dins del Servei Ocupacional d’Inserció. Aquestes persones podran posar en pràctica els coneixements i competències adquirides en un entorn real de bar-cafeteria. Per altra banda, el Coro Vell recuperarà el servei de bar-cafeteria a les tardes. Aquest fet permetrà dinamitzar i revitalitzar l’espai, així com tenir un punt de trobada per als socis i sòcies de l’entitat.

 

 

 

L’acte de signatura del conveni es va realitzar ahir a la tarda, al Coro Vell, amb la participació d’Antoni Justo (president Societat Coral Joventut Terrassenca), Dolors Cantero (vicepresidenta), Jaume Terés (secretari), Jaume Prunés (tresorer), Dani Jorquera (gerent de Prodis) i Marc Labòria (adjunt a gerència de Prodis). Un acte que va servir per mostrar la voluntat d’ambdues parts a seguir explorant noves vies de col·laboració.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X