Ja arriba la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles!

 

Aquest diumenge 26 de gener es celebrarà la XXI Mitja Marató de Terrassa, com també la cursa Santi Centelles (5 km). Com ja és tradició, Prodis ens hem animat a participar-hi, promovent l’esport inclusiu a la nostra ciutat.

Per una banda, dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis correran la Mitja Marató acompanyades de 17 atletes motors voluntaris de l’Associació Esportiva per la Justícia Social. Aquest any seran el Xavi i el José Julio (JJ) els encarregats de finalitzar els 21 km tan ben acompanyats. Aquesta participació conjunta va sorgir arran de la col·laboració d’ambdues entitats per la Cursa per la Justícia Social l’any 2016, on els voluntaris motors van proposar el repte de córrer els 21 quilòmetres de la Mitja Marató de Terrassa amb persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis. És una experiència única de la qual només tenim paraules d’agraïment pels voluntaris que la fan possible.

 


Per altra banda, com cada any Prodis també participarà a la cursa Santi Centelles. 29 esportistes de Prodis, acompanyats de 14 voluntaris i 5 companys del Centre de Paràlisi Cerebral ens hi hem inscrit. Una cursa paral·lela a la Mitja Marató, una mica menys exigent (5 km) que sortirà de la Rambla d’Ègara (just davant del Parc dels Catalans). Veniu a animar al llarg del recorregut?

Iniciatives com aquesta participació conjunta a la Mitja Marató acosten, fan prendre consciència i animen a la gent a treballar conjuntament per trencar barreres socials, físiques i mentals de la nostra societat i fer ressò de la importància del treball d’aquestes entitats a la ciutat de Terrassa.

Trenquem barreres, estereotips i fem palès, per quart any consecutiu, que #JuntSomCapaços! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X