Hem finalitzat la 6tella amb èxit!

 

El passat mes de gener vam engegar el que seria la primera campanya de la 6tella, amb l’objectiu d’aconseguir diversos productes amb la col·laboració de molta gent. Ara, després d’aquests 6 mesos, podem dir que ha estat tot un èxit. El micromecenatge, és un moviment i alhora una solució, que va sorgir ara fa uns anys per poder finançar projectes amb petites donacions de moltes persones i que sense aquesta ajuda, mai veurien la llum.

IMG_2026

A Prodis sempre volem millorar i superar-nos en els nostres serveis perquè la vida de les persones que atenem, sigui més rica i plena. Tot i així, el pressupost sovint és un mur que no ens deixa avançar cap allà on volem. Per això, lluny de la mentalitat derrotista vam decidir fa 6 mesos engegar una campanya anomenada 6tella que exemplifiqués la nostra filosofia: JUNTS SOM CAPAÇOS.

La campanya, ha estat un exemple molt clar de que aquesta creença ens durà molt lluny i més, si tots creiem que és possible. La 6tella ens ha permès aconseguir:

  • IMG_2024El Tobii: un sistema de control visual per a eines informàtiques que serveix perquè el Centre de Paràlisi Cerebral pugui utilitzar l’ordinador amb normalitat, el seu ratolí és el Tobii i el controlen amb els ulls.
  • Una cistella de bàsquet perquè els descansos dels treballadors de la Fàbrica siguin més amens.
    • Nous instruments perquè el Servei de Teràpia Ocupacional pugui desenvolupar la seva activitat de Música.
  • L’armilla sensorial per relaxar i calmar als usuaris davant de certes emocions i situacions que sorgeixen durant el dia.
  • Els puffs pels canvis posturals que contínuament necessiten al Centre de Paràlisi                                                                                                Cerebral

Gràcies a vosaltres, actualment podem gaudir de totes aquestes millores. Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que dia a dia, incansablement, ens recolzeu i ens feu costat en totes les iniciatives que duem a terme. Sense vosaltres, res de tot això seria possible. Estem molt orgullosos d’aquesta família, que poc a poc, estem aconseguint que vagi creixent, arribi més lluny i superi més obstacles! #JuntsSomCapaços

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X