Reina de la Pau fa 25 anys!

 

Públic

La vetllada va començar amb una amena presentació de la Mariona Tomàs, presentadora del Submarí a la Ràdio Municipal de Terrassa, que va conduir la trobada durant tota la tarda. La Maise Balcells, presidenta del Patronat de Prodis, va donar la benvinguda a tots els presents i gràcies a les seves paraules, vam fer un petit recorregut per la història d’aquest centre ocupacional, marcada pels reptes i l’atreviment de començar a desenvolupar projectes i maneres de treballar, que fins aleshores no s’havien posat en pràctica.

Discurs Maise

A l’acte van assistir l’alcalde de la nostra ciutat; Jordi Ballart i la regidora de mobilitat i capacitats diverses, Meritxell Lluís; amb qui vam tenir l’honor de compartir aquest dia tan especial i important per la nostra fundació. L’alcalde, Jordi Ballart ens va dedicar unes paraules amb les que va mostrar el seu suport i confiança en la nostra tasca, i va destacar la importància de fer veritable una inclusió plena i real a la nostra ciutat, Terrassa.

ConcertUn dels moments més emotius de la festa va ser el petit concert que van oferir els nois i noies del taller de Composició Musical. Van cantar tres cançons, una de les quals, estava composada expressament per aquesta celebració, titulada  “25 anys a Reina de la Pau”. Les cançons parlaven de l’amistat, la il·lusió i altres valors que defineixen el centre ocupacional. Davant de tothom, els artistes van voler dedicar les cançons especialment als monitors i monitores que els acompanyen cada dia i amb qui comparteixen tants moments al llarg de la seva vida.

Els minyons

La cirereta del pastís, sens dubte, va ser el castell que els Minyons de Terrassa van fer per finalitzar la celebració i que va transmetre el que creiem aquí: que junts som capaços de tot i que fent pinya podem arribar a qualsevol lloc! Ara toca treballar, per arribar a 25 anys més!

Si voleu conèixer més sobre el centre, no dubteu en mirar aquest vídeo!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X