Els Pastorets del Centre de Paràlisi Cerebral

 

_MG_9355_rEls nostres protagonistes, les 24 persones ateses al Centre de Paràlisi Cerebral, acompanyats per tot l’equip de professionals del servei, porten mesos assajant aquesta obra i aquests dies estant vivint amb impaciència el compte enrere per poder-la compartir amb tot el públic, amb el convenciment de que tornaran a emocionar-los i fer-los gaudir moltíssim amb totes les sorpreses que els tenen reservades. No hem estat capaços de que ens en diguin ni una paraula, però els seus somriures auguren una tarda plena de màgia.

Han passat ja més de 20 anys des de la posada en escena dels primers Pastorets en un escenari improvitzat, en una nau del Carrer del Portal Nou. Després d’un llarg parèntesi, fa dos anys, en motiu del 25é aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral, vam recuperar aquesta representació teatral que va arrelant com a tradició del Nadal de Prodis i de la ciutat de Terrassa.

_MG_9352_rEl guió, els decorats, el muntatge, les gravacions, … Tot ha estat creat al Centre de Paràlisi Cerebral, adaptant l’obra a la realitat de les persones amb paràlisi cerebral, per tal de poder treure el màxim potencial a les seves capacitats. Són uns Pastorets únics i diferents, on actors i actrius són capaços de demolir tòpics i borrar estigmes, presentant una obra plena d’humanitat i d’esperit nadalenc.

Enguany,  i per tercer any consecutiu, tornarem a comptar amb la col·laboració de professors i alumnes de l’Escola de Música – Conservatori de Terrassa, els quals novament posaran  la música a favor de la inclusió entorn a aquests Pastorets.

Podeu comprar les entrades per 5 euros a qualsevol dels nostres centres, a partir de la tercera entrada costen 3 euros:

  • Carrer Pau Marçal, número 36 Terrassa.
  • Plaça del Tint, número 6, Terrassa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X