XII PITCH PRODIS & PUTT 2019

 

Els dies 3, 4 i 5 de maig tindrà lloc al Vallès Golf el  XII Pitch Prodis & Putt amb el patrocini de les 3 empreses terrassenques: Lamp Lighting, Circutor i Vinyals, i a la col·laboració de Coca-Cola i Exclusives Egara  juntament amb molts regals d’establiments.

L’objectiu del torneig és fer difusió de l’entitat i recaptar fons per a les més de 300 persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i malaltia mental ateses als tallers i habitatges de l’entitat.

Prodis destinarà l’import del Torneig a diferents projectes de la Fundació.

L’acte de cloenda tindrà lloc el diumenge 5 a les 6 de la tarda, es lliuraran els trofeus als guanyadors, els regals dels establiments entre tots els jugadors i es farà el sorteig de la samarreta del Barça cedida per la Fundació Barça. Els trofeus estant elaborats al taller d’art del Servei de Teràpia Ocupacional de Prodis amb la tècnica de trencadís.

Des de Prodis agraïm per endavant als jugadors que aprofiten la seva afició per a una tasca solidària i als establiments que ens ofereixen regals per sortejar, ja que entre tots fan possible la consolidació del torneig any rere any.

 

Les inscripcions es poden fer directament al Vallès Golf, ubicat al Camí dels Plans de Bonvilar, 6, de Terrassa,

o trucant al 93 725 99 98.

Per participar en el sorteig de la samarreta del Barça podeu comprar les butlletes al Vallès Golf o a qualsevol dels nostres centres:

·Carrer Pau Marçal, número 136 Terrassa.

·Plaça del Tint, número 6, Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X